Meezingconcert in “de Wielepet” te Monster op 13-01-2019

Voor de trouwe sponsors, donateurs en belangstellenden geeft ’t Heijdse Vismaatjeskoor zondagmiddag 13 januari een meezingconcert in De Wielepet Heijdseweg 9, 2681 VN Monster. Dit jaar gaan we dus naar een andere locatie!

Sponsors en donateurs zijn hiervoor persoonlijk uitgenodigd, maar ook anderen die ons koor een warm hart toedragen, zijn van harte welkom

De entree is gratis. Het koor heeft de laatste maanden hard gerepeteerd aan nieuwe nummers onder leiding van onze dirigent Willem Vink, welke het koor ieder jaar weer op een hoger niveau weet te brengen.

Als bijzonderheid hebben wij dit jaar de Westlandse brass-band, die bestaat

uit 10 leden. Dit maakt dit concert tot een bijzonder evenement en is vanwege ons 15 jarig bestaan.

De zaal gaat open om 13.30 uur en het concert begint om 14.00 uur.

Voor verdere informatie over de optredens van ons koor kunt onze website bezoeken www.heijdsevismaatjeskoor.nl.