Rabo clubkascampagne 2017

Iedereen die lid is bij de Rabobank mag stemmen op een vereninging, koor of stichting zoals "het Heijdse Vismaatjeskoor". Wij vragen dan ook aan idereen die dit leest dit massaal te doen, wij zijn u hier dankbaar voor en kunnen wij met de donatie weer anderen blij maken. U kunt met de link www.rabobank.nl/westland stemmen.

Jubilarissen 12,5 jaar lid van het Vismaatjeskoor 30-05-2017

Op 30 Mei 2017 heeft het bestuur van de Heijdse Vismaatjes tijdens de repetitie avond In het Dorpshuis Het Vrondel in Ter Heijde de aanwezige jubilarissen een oorkonde, een rode roos met een Heijds felicitatiekaartje en speldje waar 12,5 jaar op staat overhandigd, die gedragen kan worden op onze authentieke Heijdse kleding. Omdat op de officiële uitreiking niet alle personen aanwezig waren is dit op de eerste repetitieavond, 22 augustus jl, alsnog aan de overige Vismaatjes feestelijk uitgereikt. Alle Vismaatjes gefeliciteerd.

Ere Vismaatjes 05-2016

Haringparty Masemude